20120101

GOTT NYTT ÅR!






De var lite bilder på lite vad vi gjorde igår :)


Åkte till Johannes i fredags och umgicks med han och några av hans kanon trevliga kompisar, vi kikade på film och åt en massa godis och var allmänt goa och glada. Sen skulle jag åka hem med bussen men det lyckades vi inte så bra med så stannade tills han hade fixat klart sig inför att åka och fira nyår i timrå hos hans kompisar Henke och Malin. Sen efter mycket om och men var vi iväg och inte fören då bestämde jag mig för att följa med och äta fondue tillsammans med hans kompisar så vi åkte snabbt hem till mig för jag skulle duscha osv innan. Väl där så började vi med att smaska in oss lite mat och som sagt så bjöds det på fondue, RUSKIGT GOTT!! efter det blev det lite sällskapsspel och jag och Johannes förlorade så det bara sjöng om det ;) Sen var det dags för lite eferrätt och då hade Linn gjort vitchockladmousse med någon hallon röra och toppad med jordgubbar med choklad på och det var så otroligt farligt gott!
Sen blev det Wii och mario cart i högsta hugg och jäklar så kul vi hade! Sen vid halv 12 var det dags för färd in mot casino för att kika på lite raketer. Så otroligt mycket fina raketer som avfyrades och det var dags för klockan att bli tolv och då blev det kramkalas bland oss alla :) Lyckliga och glada som vi alla var efter alla raketer som hade skjutits så åkte vi tillbaka till Timrå för att äta en hög med snacks i alla olika former och spelade spel och hade det allmänt mysigt! Vid 3 blev vi riktigt trötta så jag o hannes åkte hem och la oss och pratade i sängen om vad som hade hänt under 2011 osv sen sov vi till ca 12 idag, mycket skönt! Sen va det dags att åka hem för min del så johannes skjutsade ner mig snäll som han är!
Är otroligt tacksam för att jag fick fira nyår med dessa underbara människor!

Saknade såklart mina fina vänner Malin och Therese men hade dom i telefonen mest hela kvällen och hörde att dom hade kul så jag överlevde :)

Summera slutet av 2011 på det bästa sättet jag kunde tillsammans med Johannes och hans super trevliga vänner!
Började det nya året så bra som jag kunde med en bamse kram vid tolvslaget och sen en massa mys!

Nu ligger jag här i sängen och funderar på allt som hänt under året och hur kommer det nya året bli? det va frågan det :)

Hoppas att ni alla hade det minst lika bra som mig på nyår och en god fortsättning på er alla!

Puss på er, Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar